کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

کاخ‌سفید «فرا زمینی‌ بودن» اشیاء پرنده را رد کرد

مقام‌های ارشد کاخ سفید طی نشست خبری وجود هرگونه نشانه‌ای از فعالیت‌های فرازمینی یا موجودات فضائی در اشیاء پرنده‌ای که در آسمان کانادا ساقط شدند را رد کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 14
کد خبر: ۱۷۳۰۳۱

به گزارش راهبرد معاصر،‌ بعد از اظهار نظرهای رسانه‌ای برخی مقامات و کارشناسان آمریکایی مبنی بر احتمال دست داشتن موجودات فضائی در اشیاء پرنده ناشناس اخیر در آسمان کانادا، کاخ سفید این احتمالات را رد کرد.

 

مقام‌های ارشد کاخ سفید شامگاه دوشنبه وجود هرگونه نشانه‌ای از فعالیت‌های فرازمینی یا موجودات فضائی در اشیاء پرنده‌ای که در آمریکای شمالی ساقط شدند را رد کرد.

 

به نوشته خبرگزاری رویترز، «کارین ژان-پی‌یر» سخنگوی کاخ سفید طی نشست خبری گفت: «می‌دانیم که نگرانی‌ها و سوالاتی در این خصوص وجود دارد اما خیر، هیچ نشانه‌ای از فضائی‌ها یا فعالیت فرازمینی در این حوادث اخیر وجود ندارد».

 

بعد از او، «جان کربی» هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید نیز توضیح داد: «نیازی نیست مردم آمریکا نگران ارتباط فضائی‌ها با این پرنده‌ها باشند، تمام. بنظرم چیز دیگری برای گفتن در این‌باره نیاز نیست».

 

پیش از این، «گلن فن‌هرک» رئیس مرکز فرماندهی دفاع هوافضای آمریکای شمالی با بیان اینکه مطمئن نیستند اشیاء پرنده روزهای اخیر در آسمان بالن بودند، احتمال وجود منشأ فرازمینی برای آنها را رد نکرد. 

 

«لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا نیز بامداد سه‌شنبه با بیان اینکه اشیاء پرنده اخیر در آسمان کانادا تهدیدی برای پروازهای مسافری بودند، گفت که هنوز لاشه اشیاء پرنده منهدم‌شده در کانادا را پیدا نکرده‌اند.

 

پیش از این نیز شبکه «سی‌ان‌ان» به نقل از خلبان‌های جنگنده‌هایی که برای سرنگون کردن اشیاء پرنده ناشناس در آسمان کانادا طی روزهای اخیر اعزام شده بودند، گزارش داد که آنها از طریق مشاهده بصری نتوانسته بودند تشخیص دهند که موتورهای پیشران یا هرچیزی که آنها را در آسمان نگاه داشته، در کجای آن اشیاء واقع شده است./ فارس

ارسال نظر